UI/UX Freelance Web Design | Digital Marketing | Affiliate Marketing | eCommerce
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on linkedin

About Us

UI/UX Web Design Agency

We Are Your Favourite, Online Store.

RS NIAGA RESOURCES di kenali sebagai RSNiagaMY . Syarikat Merupakan Milikan Penuh Tempatan Bumiputera dan syarikat telah Di daftarkan (SSM) Pada 20 HB Ogos 2014, Dalam Bidang Perniagaan, Seterusnya Berkembang Perniagaan Ke arah Merevolusi Dunia perniagaan secara atas talian. Syarikat bermula Mengembangkan Sayap Perniagaan bermula 2019 Dalam Online Marketing / eCommerce / Website Designer serta Affiliate Marketing.

Design Website

Kami berpengalaman dalam merebentuk ecommerce, personal, koperat & affiliate marketing website. Termasuk payment gateway  (gerbang pembayaran) boleh di sediakan.

education

Designer kami mendapat pendidikan untuk merekabentuk daripada beberapa platform , antaranya SEMRUSH, Ahrefs, elementor seminar.

Theme Pro

Menyediakan Pelbagai Theme yang menarik dan responsive untuk para pelanggan kami memilih untuk website (kedai online) mereka.

Affiliate Marketing

Menjalankan aktiviti Affiliate Marketing dan pemasaran digital

Experienced UX/UI
Designer, Get Your Design Here !!!

Meet Our Creative Team
Practice Makes Perfect

Creative Agency

Kami boleh Meningkatkan Perniagaan Anda Secara Automasi Dengan Mewujudkan Website.

Kami menyediakan pelbagai Jenis Produk & Perkhidmatan mengenai pemasaran online, seperti rekabentuk website & email marketing dan pelbagai lagi.

Frequently Asked Questions

My Skills.

support and guidance

Answer your question?

Manakala “Domain” Ialah “Alamat Rumah” (Alamat Bagi Laman Web Berkenaan Seperti Www.Domain.Com)

Anda Boleh Klik Pautan Ini Www.Domain.Com

Untuk mudah faham, “hosting” ibarat “rumah” (tempat simpan semua fail, dokumen, foto, design dan konfigurasi atau setting sesuatu laman web).

SEO ialah merujuk kepada Optimasi Enjin Carian (Search Engine Optimization), iaitu satu teknik dan taktik teknikal memujuk dan menarik enjin carian seperti Google dan lain-lain meletakkan sesuatu laman web di enjin carian mereka, terutama di muka satu.

Dengan cara ini menyebabkan sesuatu perniagaan, produk atau servis mudah ditemui dan selalu muncul di enjin carian setiap kali orang ramai membuat carian di Internet.

Kami di rsniaga.my mempunyai satu teknik unik dan khusus bagi tujuan ini. Teknik unik ini termasuklah menerusi setting pada laman web dan cara penulisan artikel yang sangat mesra SEO.

Perlu. Sangat perlu. Facebook…. hanya kedai orang lain, kita hanya menumpang berdagang Jika tutup habislah bisnes kita…Makanya Perlu kita punya kedai sendiri (Website)

Jawapannya sama sahaja seperti di atas, iaitu perlu. Sangat perlu. Shopee, Lazada atau marketplace lain hanya seumpama berniaga di dalam kedai orang lain. Kita tumpang berdagang dalam keadaan tiada kawalan optimal terhadap kedai berkenaan.

Segalanya mungkin terjadi tanpa dapat kita mengawal dan menentukkannya.

Malah, berniaga di marketplace seperti Shopee, Lazada atau marketplace lain kini semakin mencabar kerana margin untung semakin tipis dan kecil disebabkan aktiviti “membuang harga” akibat persengitan yang sangat sengit.

Sebaliknya, laman web sendiri ialah kedai kita sendiri, bangunan kita sendiri dan kita mempunyai kawalan penuh terhadap kedai berkenaan.

Dengan laman web sendiri inilah kita membina identiti, jenama (branding) dan dengan itu malah mampu menetapkan harga sendiri, terutama bagi produk atau servis yang unik.

Worldwide Shipping

It elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Best Quality

It elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Best Offers

It elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Secure Payments

It elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

design is my passion

Get To
Know Me.

Bina Website Perniagaan eCommerce Korporat Affiliate Personal News & Blog
Anda Dengan Kami !!!

sokongan dan bimbingan

We are here to solve your problem and delivery your needs

RS NIAGA RESOURCES di kenali sebagai RSNiagaMY . Syarikat Merupakan Milikan Penuh Tempatan Bumiputera dan syarikat telah Di daftarkan (SSM) Pada 20 HB Ogos 2014, Dalam Bidang Perniagaan, Seterusnya Berkembang Perniagaan Kearah Merevolusi Dunia perniagaan secara atas talian. Syarikat bermula Mengembangkan Sayap Perniagaan bermula 2019 Dalam Online Marketing / eCommerce / Website Designer.

pale-online-service

Our
Services

Perkhidmatan Pendaftaran Baru / Pembaharuan Kementerian Kewangan Malaysia (M.O.F). Tambah Bidang (M.O.F) e-Katalog Merebentuk Website  Membina KedaiWeb e-Commerce / Membina Virtual Store Website.

Apply Now

Our
Store

Pembekalan : Minuman Botani Campuran | SE7EN – Jus Minuman Kesihatan Cegah Kolesterol (Pemborong/Wholesaler) Pembekal Makanan (Dessert) Virtual e-Commerce Lazada/ Shopee (RSNiagaMY) Pembekal Alat Ganti Service Dll Kepada (JBPM) & Kementerian / Jabatan Kerajaan.

Discover

Our
Services

UI /UX Designer : Rekabentuk Website Perniagaan / Persendirian / Affiliate Marketing Ads Marketing | Online Marketing S.E.O | SEM | CRM Online Digital

Discover

FOUNDED IN 2014

Muktahir ini, Sejak awal 2020 Kami juga melancarkan perkhidmatan dengan mempelbagai Perniagaan dengan Pendekatan Marketing Online (Teknologi IR 4.0) Bermula Membuka Virtual ONLINE Store Di Platform Yang tersedia Seperti LAZADA Shopee Carousell Youbeli Mudah DLL. Ini kerana Perubahan Cara Niaga Terlalu Cepat Berubah , Segalanya akan berlaku Secara sistem Automasi. Maka Kami Di RSNIAGAMY ,Tidak Ketinggalan Mengikuti Peredaran Teknologi ini.

 

Project Finished
Happy Clients
Hours of work
produk online
About us

Crafting Digital Experiences​

KEPUASAN, KESELAMATAN DAN KUALITI ADALAH KEUTAMAAN KAMI, RS NIAGA RESOURCES BERUSAHA UNTUK PEMBEKALAN PRODUK SERTA PERKHIDMATAN YANG BERKUALITI KEPADA MEMBERIKAN SEMUA PELANGGAN KAMI.

 

Our Mission

meningkatkan penguasaan & pengetahuan serta kemahiran dalam penggunaan teknologi terkini, agar dapat manafaatkan secara optima supaya dapat mengurangkan kos operasi dan mengelakkan kecuaian yang berlaku.
menguruskan sumber ke tahap maksima supaya berdaya saing menyediakan pengurusan yang bersistematik dan teratur

 

Our Vision

pembekalan & perkhidmatan yang cepat, berkualiti dan mesra.
memberikan tindakan proaktif, memberi kerjasama dan jaminan dalam segala aspek
memastikan kesemua perkara mengikut rancangan & prosedur
kearah aduan sifar

 

we are real

our team

Ryzal Mat Atan

Pengurus & UI/UX Web Design

Our Management

web design

Nama Saya Ryzal Mat Atan, Mengasakan (Founder) RS Niaga Resources Sejak Tahun 2014, Mula Berniaga Dalam Menjadi Stokis Bagi Jus Minuman Botani Campuran ( Jus SE7EN) Untuk Daerah Port Klang & Klang, Serta Menyertai Platform Online Seller Seperti Lazada, Shoppe dan Juga Berpengalaman Dalam Menyediakan Penyertaan Perolehan Kerajaan dalam pelbagai kategori.. Serta membuka platform ecommerce dengan mencari peluang untuk survival company. Semenjak Bermula MCO Saya Mula Mendalami Ilmu Design Web Dan Mula Menjadi UI / UX Designer Untuk Berikan Perkhidmatan Penyediaan Website Dan Online Marketing.

Subscribe To Our newsletter

Dapatkan Promosi Dari Kami

Buat Website Dengan Harga Menarik.!!!

Daftarkan email di bawah, pihak kami akan menghubungi pihak tuan dengan segera..